Przeglądałem wyniki, tak by każdemu Quizowygrywaczowi dopisać w "
o nas" odpowiednią datę, kiedy tę rangę powinien otrzymać, zamiast po prostu ustawiać wszystkim na dzień wprowadzenia rang i przy kategorii liczby wyników w
Top100 doszło do mnie, że przecież zmieniało się to dynamicznie na przestrzeni lat i przykładowo na początku 2015 (sam pomysł na Top100 powstał gdzieś w 2013/2014) do Top100 wchodziły wyniki z ~2900 punktami (w styczniu 2019 było to 3227, teraz to już 3400+), a w początkowych latach, gdy ta lista dopiero się tworzyła, to i znacznie niższe wyniki tam trafiały.
Co więcej z uwagi na to, że słabsze wyniki są z niej wypychane lepszymi, a istotą tych ikonek (
) jest to, że ich nie odbieramy po przyznaniu konieczne było przejrzenie wcześniejszych wersji Top100, by zobaczyć kto z niej wypadł, a kiedyś tam był. Wobec powyższych uznałem, że tę kategorię trzeba doprecyzować i za minimum trafienia wyniku do Top100 uznać na potrzeby tej rangi 3000+ punktów dla wyników starszych niż 2019 rok.
Przeglądając wyniki z poprzednich lat do listy "Gracze, którzy posiadają przynajmniej 3 wyniki w Top100 najlepszych wyników wszech czasów" zatem trafić powinni także
^Hiro^ i
mskins, którzy są już ujęci w innych podgrupach oraz
molderek, który będzie nowym Quizowygrywaczem.