Ogłoszenie kanałowe [skrypty quizowe]

Ogłoszenie kanałowe [program mieszacz]

Ogłoszenie kanałowe [www]

Ogłoszenie kanałowe [skrypty quizowe / program mieszacz]

drobny błąd wizualny w Milionerach, przy zamykaniu quizu — w komunikacie o czasie trwania zabawy zamienione były miejscami zmienne zawierające liczbę rund i czas trwania. Zmieniłem ten komunikat na poprawniejszy oraz dopisałem do wbudowanej w skrypt pomocy, że w poleceniu /mtryb można podawać dowolne cztery różne od siebie znaki jako symbole przypisywane do odpowiedzi. Wersję skryptu pozostawiłem tę samą, bo to tylko zmiany kosmetyczne. Zmiany te dotyczą tylko wersji 3.04, nie 3.01 (tzw. legacy), która jest pozostawiona jako ostatnia umożliwiająca od startu grę publiczną, a odpowiedzi prywatne to tylko dodatek (w nowszym odpowiedzi są zawsze na priv i te kanałowe trzeba odblokować samodzielnie) i nie jest ona już rozwijana.
 drobny błąd wizualny w Milionerach, przy zamykaniu quizu — w komunikacie o czasie trwania zabawy zamienione były miejscami zmienne zawierające liczbę rund i czas trwania. Zmieniłem ten komunikat na poprawniejszy oraz dopisałem do wbudowanej w skrypt pomocy, że w poleceniu /mtryb można podawać dowolne cztery różne od siebie znaki jako symbole przypisywane do odpowiedzi. Wersję skryptu pozostawiłem tę samą, bo to tylko zmiany kosmetyczne. Zmiany te dotyczą tylko wersji 3.04, nie 3.01 (tzw. legacy), która jest pozostawiona jako ostatnia umożliwiająca od startu grę publiczną, a odpowiedzi prywatne to tylko dodatek (w nowszym odpowiedzi są zawsze na priv i te kanałowe trzeba odblokować samodzielnie) i nie jest ona już rozwijana.

Ogłoszenie kanałowe [rankingi]
 Ogłoszenie kanałowe [rankingi]

). Pewnie i tak nie będzie już tylu klonów, bo gdzieś miesiąc lub dwa po wyczynie marli wprowadziłem sumowanie.
). Pewnie i tak nie będzie już tylu klonów, bo gdzieś miesiąc lub dwa po wyczynie marli wprowadziłem sumowanie.  Zresztą jest to korzystniejsze punktowo (na które to punkty i tak nikt nie patrzy
 Zresztą jest to korzystniejsze punktowo (na które to punkty i tak nikt nie patrzy  ) i wolałbym, by nikt się w ten sposób nie bawił i zamiast tego zgłaszał się do zsumowania. Wprowadzanie kolejnych osób do Top10 wymyśliłem z tego względu, by ktoś dla żartów nie zapchał całej końcówki Top10 samemu, co byłoby bez sensu. Z tego co mi się generuje i robię z tego post z rekordami, widzę że na kolejnej pozycji z 3 nickami jesteś Ty (czerwiec 2008) i liliann (grudzień 2012). Były to jednocześnie Top10y z 12 osobami i jeszcze jeden w grudniu 2009, ale tam za sprawką dwóch osób.
) i wolałbym, by nikt się w ten sposób nie bawił i zamiast tego zgłaszał się do zsumowania. Wprowadzanie kolejnych osób do Top10 wymyśliłem z tego względu, by ktoś dla żartów nie zapchał całej końcówki Top10 samemu, co byłoby bez sensu. Z tego co mi się generuje i robię z tego post z rekordami, widzę że na kolejnej pozycji z 3 nickami jesteś Ty (czerwiec 2008) i liliann (grudzień 2012). Były to jednocześnie Top10y z 12 osobami i jeszcze jeden w grudniu 2009, ale tam za sprawką dwóch osób.

Problemem jedynie jest to, że to kolejna rzecz którą muszę pilnować i aktualizować po każdej premierze.

Ogłoszenie kanałowe [funbot]
 Ogłoszenie kanałowe [funbot] Jeśli wynik ma być zmiennoprzecinkowy, to przynajmniej jedna z liczb musi być zmiennoprzecinkowa, czyli musicie podać „1.0/2” lub „1/2.0” (tak naprawdę, to dozwolona jest nawet sama kropka, czyli „1./2” lub „1/2.”). Miary trygonometryczne w radianach oczywiście. Stałych „pi” i „e” nie ma, ale można je sobie wyliczyć z „exp(1)” i „acos(-1)” lub „4*atan(1)”.
 Jeśli wynik ma być zmiennoprzecinkowy, to przynajmniej jedna z liczb musi być zmiennoprzecinkowa, czyli musicie podać „1.0/2” lub „1/2.0” (tak naprawdę, to dozwolona jest nawet sama kropka, czyli „1./2” lub „1/2.”). Miary trygonometryczne w radianach oczywiście. Stałych „pi” i „e” nie ma, ale można je sobie wyliczyć z „exp(1)” i „acos(-1)” lub „4*atan(1)”.

Powrót do Zabawy kanałowe - rok 2025
Użytkownicy przeglądający ten dział: {[AI] Claude} i 0 gości