Przepisałem skrypt od zera i dzięki temu poprawiłem trochę "ukrytych" błędów. Dodałem opcję dodatkowych punktów antygooglowych za odpowiedź przed pierwszą podpowiedzią, ale włączę to dopiero od następnego miesiąca żeby było sprawiedliwie. Poprawiłem to, że !podp działał zaraz po wyświetleniu normalnym podpowiedzi - był błąd w skrypcie. Wbudowałem też mechanizm zapobiegający powtarzaniu sie pytań - teraz pytanie może powtórzyć dopiero się po ok. tygodniu (przy obecnych ustawieniach). Skrypt zawiera teraz włączoną antylog, która w wydatny sposób uniemożliwi logowani pytań, bo będą one za każdym razem wyglądały troszeczkę inaczej

, niestety odbiło się to na tym, iż konieczne było zastosowanie tła dla pytania - qui pro quo. Dodałem też dwie funkcje, których raczej nie będziemy używać

Tj. zadawanie pytań z bazy sekwencyjnie i blokowanie odpowiedzi użytkownika po jego błędnej odpowiedzi do czasu kolejnej podpowiedzi lub następnego pytania - taki mały antycheat. Ale przede wszystkim dodałem kilka linijek kodu pozwalających na aktywne mieszanie w pytaniach z mieszaczy. Czyli za każdym razem literki w danym pytaniu będą inaczej przemieszane.
Prace nad skryptem uznaję póki co za zamknięte do odwołania.