Na prośbę litlegirl przemeblowałem trochę dostępy w galerii. Sama rejestracja nie daje już dostępu do albumów buziek quizowiczów.
Jeśli ktoś się zarejestrował i chce wrzucić swoje zdjęcie musi dać mi o tym znać i udzielę odpowiedniego dostępu, by można było pokazać dzióbka. Można po prostu też skorzystać z prywatnego albumu (tak, każdy z Was ma też swój prywatny album i może wrzucać tam co chce i dawać linki innym) i potem dać mi znać, to przeniosę fotkę i nadam odpowiednie uprawnienia. Dostęp może być także udzielony dla wybranych zaufanych quizowiczów.
Dostęp do albumów ze zlotów pozostaje tak jak był do tej pory - tylko dla uczestników zlotów oraz dla zaufanych osób, które pokazały swoje prawdziwe oblicze. Tak więc wszystkie zdjęcia ze zlotowych orgii są bezpieczne (o ile ktoś z Was nie da komuś dostępu, ale na to nic nie poradzę).
Popodnosiłem też limity miejsca. Pamiętajcie, że galeria to nie tylko miejsce na fotki ze zlotów itp. Możecie wrzucać tam cokolwiek chcecie i dzielić się gdzieś tam linkiem, ot taki mały hosting.