Wrzuciłem aktualizację, która według benchmarków ok. 2,5 razy poprawia sprawność zaliczania punktów (a jest 17 statystyk), choć na obecnym ośmiordzeniowcu pewnie różnicy i tak szczególnej już nie odczujecie.
Poprzedni serwer miał słabszego procka i można było zauważyć te kilkadziesiąt ms przytkania przed wyświetleniem zaliczenia pytania, aczkolwiek wszystkie czasy/szybkości mierzone były poprawnie. A to i tak było znacznie lepiej, niż gdy pod koniec 2014 wyłączyli serwer na UWr i po (pamiętnych…) przenosinach okazało się, że na szybko musiałem wtedy łatać bota, bo przysypiał.

Teraz jest za to spory zapas mocy na różne inne staty.
Poza tym włączyłem, by mieszacz dzielił odpowiedzi na wyrazy (tak jak to w mircowym skrypcie kiedyś zrobiłem) — jedni chcieli, inni nie, będzie teraz łatwiej jednak zgadywać.
Ponadto familiada wyświetla więcej w alercie (blokowanie bota na czas i gra na X pytań też, ale to już zrobiłem dla Was tydzień temu).
Przed końcem miesiąca kolejna aktualizacja, tym razem w końcu wprowadzająca nowe rzeczy, o których m.in. pisaliście na # (oraz nowe pytanka).