Tam oficjalnie jest wspomniane, że nie można stawiać botów (przynajmniej ostatnio tak było), a z racji tego iż jest to serwer dobrowolnie składkowy, a ja się nie składam (w sumie nie wiem czy ktokolwiek

), zatem nie chcę się o to upraszać. I tak dobrze, że mamy za free hosting z bazą danych i forum może śmigać. Staram się za to dogadać z UukGoblinem, gdzie już teraz stoi jeden z botów (nastąpiłaby jego zamiana na quizbota), ale występują tam pewne niuanse związane z brakiem I-linii i możliwymi lagami (serwer w uk; zresztą sam nsurf bodajże we fr stoi; ale lagi można przeboleć). Poza samym bezpieczeństwem (głównie chodzi o to czy ktoś nie wykręci jakiegoś numeru

), to chodzi też o względną stabilność (stąd serwer "Wódki" raczej odpada) i o to czy nagle nie zniknie dostęp do konta.

Anyway, co do Twojego pytania, to pewnie, że tak. Jak tam nie mam zamiaru na zawsze zamykać kanału. Ot są pewne (przejściowe mam nadzieję) problemy. Z racji tego, iż sam mam kompa powiedzmy, że codziennie często niemal cały dzień włączonego, to chciałem odpalać u siebie w tle WinDropa, ale występują jakieś dziwne problemy z interpreterem TCL pod XP.